Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Αποτελέσματα κληρώσεως



Δεν θα πω πολλά θα μπω κατευθείαν στο «ψητό». Όμως θα μου επιτρέψετε να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και πάλι για τα πανέμορφα ποιήματα που μας αφιερώσατε(εμένα και του μπλογκ). Όλα ήταν ξεχωριστά και μοναδικά σαν κι εσάς.

Στο προκείμενο θέμα!

Χρησιμοποίησα ένα πρόγραμμα τυχαίας επιλογής αριθμών που λέγεται Random thing picker. Έγραψα τους αριθμούς των σχολίων έναν προς έναν και έχουμε τα εξής αποτελέσματα.

Τα, ταμ, τα ταμ, τα ταααααααααααααααμ!!!!!!!!!!!!

Οι τυχεροί και οι τυχερές είναι:

Άννα Καραθανάση

Pitsina(είχε δύο σχόλια και πέτυχαν και τα δύο, όμως θα της δοθεί ένα δώρο και θα διεκδικήσει κάποια άλλη το δεύτερο) Pitsinaki Sorry! Ελπίζω να καταλαβαίνεις για πιο λόγο το έκανα.

Κατερίνα Παπαευθυμίου

Κατερίνα Κανέλλη

Γιώτα Παρηγόρη

Κική

Δέσποινα Παρτάλα

Εύη Ευούλα Ευάκι

Λάμπρος

Μαρία Δραγασιά

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Παρακαλώ να μου γράψετε σε μήνυμα στο  facebook τη διεύθυνσή σας για να σας στείλω το δωράκι σας Διαφορετικά μπορείτε να μου γράψετε e mail με τη διεύθυνσή σας στο: nicolefrouzaki@hotmail.gr

Μπορώ επίσης  να ακούσω και την προτίμησή σας στο δωράκι που θα σας στείλω χωρίς όμως να είναι δεσμευτικό!

 Να είσαστε όλοι καλά! Και θα προσπαθήσω με τον έναν τρόπο ή τον άλλον να ευχαριστήσω αυτούς που δεν κληρώθηκαν. Σμουτς!!!!!!!!!!!!!!

8 σχόλια:

  1. ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΜΑΣ.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕς ΣΟΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ.ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ πολύ Νικολέττα μου.. Εύχομαι και φέτος να μας συναρπάσεις με τις όμορφες δημιουργίες σου!! Μα πάνω απ'όλα να έχεις υγεία και να είσαι χαμογελαστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλους σας! Νικολέττα, νά'σαι γερή, δημιουργική και πάντα χαμογελαστή! Θεωρώ τιμή μου που μ' έχεις φίλη. Στο μπλογκάκι σου εύχομαι νά'ναι καλοτάξιδο στο διαδίκτυο και με ...πολλούς επιβάτες! Στους τυχερούς ... πάντα να κερδίζουν στη ζωή τους (ιδιαίτερα τέτοια δωράκια ..αγάπης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σέυχαριστώ πολύ Νικολέττα, είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα μια από τις φοβερές δημιουργίες σου! Να είσαι γερή και να σύνεχίζεις να μας εκπλήσσεις με τις φανταστικές δουλειές σου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικόλ μου ευχαριστώ !!!!!!
    καλή συνέχεια στις φοβερές και φανταστικές δουλειές σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΩΡΟ ΠΡΟΤΙΜΩ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΡΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΜΟΙΑΣΟΥΝ!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τέλεια.. μπράβο μας... συγχαρητήρια σε όλους.. ευχαριστώ πολύ αγαπητή φίλη.. νάσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή