Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Βραβεία για Winners!!!!!!!!!


Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω βραβειάκι από αγαπημένη συνάδελφο! Απλά είπα να κάνω κάτι πιο επίσημο από ενα απλό μήνυμα στην ιστοσελίδα της κάθε μίας! Λοιπόν! Μην περιμένετε να απαντήσω σε ερωτήσεις. Θα πω δυο λόγια και αυτό είναι!

Ονομάζομαι Νικολέττα Φρουζάκη, είμαι βρεφονηπιοκόμος του ΤΕΙ Αθήνας κι εργάζομαι στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κορυδαλλού! Μου αρέσει η δουλειά μου πάρα πολύ και προσπαθώ συνεχώς να γίνομαι καλύτερη σε αυτό που κάνω! Έχω τρία παιδιά που με δοκιμάζουν συνεχώς, αλλά όπως όλες οι μαμάδες τα υπεραγαπώ! Μου αρέσει η μουσική, τα βιβλία, η τηλεόραση, ο υπολογιστής και ότι αυτό συνεπάγεται. Συνεχώς μαζεύω άχρηστο υλικό και αυτό είναι το πρόβλημα με τον σύζυγο γιατί δεν υπάρχει πουθενά άλλος χώρος για να κρύβω! Μου αρέσει να βοηθάω όταν μου ζητηθεί και να είμαι εκεί για τους δικούς μου ανθρώπους όταν πρέπει!

Τα δικά μου βραβεία (δεν έχω δώσει ποτέ βραβείο, άρα δικαιούμαι να δώσω σε όσες θέλω, έτσι;) τα προσφέρω σε όλες τις διαπλανητικές μου φίλες που απλόχερα προσφέρουν σε όλες μας τις ιδέες τους και όχι μόνο. Χαίρομαι που ανήκω σε αυτή την ομάδα! Κι αν κάποια δεν βλέπει τη φατσούλα της στη φωτογραφία, θα με συγχωρέσει και θα είναι σαν να είναι μέσα! Σύντομα θα φτιαχτεί καινούργια!
 
 
 
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!
 

7 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ...Πήρα και εγώ ένα βραβείο από τον πλανήτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ.ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΙΟΜΑΣΤΕ.ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ (ΠΑΛΙ)ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΙΚΟΛΕΤΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή