Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο Πάρης στο βρεφικό σταθμό


Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα επιτέλους να κάνω ανάρτηση! Λόγω διαφόρων προβλημάτων του μπλογκ αλλά και του αποθηκευτικού μου χώρου στο drive της google ήταν αδύνατο να κάνω ανάρτηση! Βέβαια δεν ήταν ο μόνος λόγος που χάθηκα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! Είχα αναφέρει ότι έγινε αλλαγή στο χώρο εργασίας μου και μεταφέρθηκα σε μικρότερης ηλικίας παιδιά. Έτσι έπρεπε να προσαρμοστούν και αυτά κι εγώ για να μπορέσουμε να δημοσιεύουμε τις δουλίτσες μας!

Προκειμένου να γίνει μια γρήγορη ανάρτηση για να δω πώς θα γίνεται απο δω και πέρα η δημοσίευση φωτογραφιών σας παρουσιάζω τον Πάρη! Μας έμαθε πώς να ντυνόμαστε ζεστά για να βγουμε στο κρύο. Η ηλικία των βρεφών είναι 2.5 και γι' αυτό οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες για τις μαθησιακές τους ανάγκες. Ο Πάρης βοηθάει στην λεκτική ανάπτυξη(πως να προφέρουμε τις λεξεις), να τοποθετούμε στη σωστή θέση το κάθε ρούχο(αντίληψη), και να συντονίζουμε τις κινήσεις μας(ματιού χεριού)! Αλλά πιο πολύ μας διασκεδάζει καθώς έγινε ο φίλος της τάξης μας!
Η ιδέα βασίστηκε σε μια αντίστοιχη δραστηριότητα που έκανε η Καλλιόπη Παπουτσάκη με τον
Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα!
Πολλοί οι ρόλοι του και μεγάλη οι χρησιμότητά του! Και είναι φτιαγμένος από χαρτόκουτο!

 

 
 
 Κάθε επιφάνεια κολλάει με την επόμενη ή την προηγούμενη με "χρατς".
 
 
 
 
 
 
Θα ακολουθήσει και η φίλη του σε επόμενη ανάρτηση! Ο Πάρης κι εκείνη θα μας δείξουν πολλά και στη συνέχεια!

10 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ !!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !!!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ Ο ΠΑΡΗΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ
    ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ Ε;
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟΜΙΣΑΡΙΑ ΣΟΥ...ΓΟΥΤΣΙ ΓΟΥΤΣΙ...ΜΩΡΟΥΛΙΑ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλως την!!!! Ωραιος ο Παρης σας .......ανυπομονουμε για τη συνεχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή (ξανα)αρχή!!!!! Καλώς ήρθες Νικολεττοπάρη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλωσόρισες και πάλι Νικόλ μου!!!!! φοβερός και τρομερος ο Πάρης σου.....τρομερή συνέχεια αναμένουμε!!!!! φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πούντος ,πούντος ,πούντος ο κλέφτης ,ψάξε ,ψάξε δε θα το βρεις.Γειά σου ρε Νικολέττα που μου μαθαίνεις εκτός από την τέχνη του πλεξίματος και την τεχνική του κλεψίματος.Κι όπως κατάλαβες...εκλάααααααααααπη!!!!Απίθανοςςςς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους!!! Welcome back!!!!! Τι υπέροχος ο Πάρης σας, έχει να μας μάθει είπες πολλά ακόμη,ε;;; Αναμένουμε!!!! Μας έλειψες κοριτσάκι, άντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΤΑ ΝΑΤΑΑΑΑΑ....ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ...ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο ΠΑΡΗΣ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΓΙΟ Ε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή